Om Galleri København

Galleri København ligger på Gammel Kongevej 137 og sælger moderne fotokunst, malerier og keramik.

Galleri København er et must-see for alle, der elsker smukke kunstværker. Vi er stolte af at præsentere vores fotokunst og vores abstrakte malerier, skabt af dygtige kunstnere med en passion for deres kunst.

Vores fotokunstværker er skabt af de internationalt anerkendte og prisvindende fotografer Karen Vesterager og Jacob Surland. De er et kunstnerpar, der har en passion for at fange og skabe en stemning i deres motiver. Deres værker ligner malerier, men er faktisk fotografier. Værkerne er oftest uden mennesker og er oftest taget om aftenen, hvilket giver dem et surrealistisk element, fordi man så sjældent ser en mennesketom by.

Karen og Jacob arbejder ikke kun med at tage de perfekte billeder. De arbejder også meget videre med billederne efter at de er taget, for at opnå det ønskede resultat. Dette er en af grundene til, at deres værker er så dragende og unikke.

Vores abstrakte malerier er skabt af Henrik Britz, der elsker at eksperimentere med farver, former og teknikker. Man kan gå på opdagelse i hans abstrakte værker og finde små verdner og smukke detaljer.

Hos Galleri København lægger vi stor værdi i kvalitet, og dette ses også i vores rammer. Til vores fotokunst bruger vi kun kvalitetsrammer, der er snedkerbyggede her i Danmark. Det er rammer fra aller øverste hylde og det kan ses.

Vores fotokunst er nummeret i limited editions på kun 30 eksemplarer, hvilket gør dem til sjældne og eksklusive værker, der vil være en værdifuld tilføjelse til enhver samling. Når der laves maksimalt 30 eksemplarer af hvert værk, regnes fotokunst i følge den danske lovgivning for at være en “kunstgenstand”.

Hvis du er på udkig efter noget unikt og smukt at hænge i dit hjem, så bør du absolut tjekke Galleri København ud.

Vi glæder os til at se dig!

Henrik Britz, Karen Vesterager og Jacob Surland

Galleri København 2022 ApS