Online katalog med fotokunst af Surland & Vesterager

Online Katalog over galleriets fotokunst

Surland & Vesterager er internationalt anerkendte kunstfotografer, der har vundet flere priser for deres dragende byskabsbilleder. Senest har de vundet 15 medaljer til Årets Fotograf bl.a. fem af de syv guldmedaljer. Foruden at Jacob Surland vandt den samlede pris for Årets Fotograf.

De inviterer dig til at se byen gennem deres øjne i vores online-katalog. Kataloget indeholder bl.a. de kunstværker som de har udstillet i Galleri København, men også deres store bagkatalog.

Disse fotografier er mere end bare fotografier – de skal i højere grad ses som malerier.

Surland & Vesterager kunstneriske virken er at skabe billeder som ligger i det ingenmandsland der er mellem fotografi og fantasi. De afsøger dets grænser og dets muligheder. Hvad kan eller skal man gøre ved et foto for bringe det til det ingenmandsland og hvor langt kan det skubbes før det kommer helt ind i fantasien. Resultatet er dragende og fascinerende billeder.

Deres proces minder meget om en malers tilgang til at male et motiv. De tager kontrol over scenen og skaber den stemning de ønsker, efter de har taget billedet. Detaljerne kommer fra fotografiet, mens stemningen kommer fra deres digitale maleproces.

Deres billeder er næsten altid mennesketomme bybilleder, der fanger byen på en unik og dragende måde. Fordi de er mennesketomme, kan det næsten forekomme surrealistisk.

Kataloget viser priser på forskellige størrelser, men værkerne kan også bestilles i specialmål.

Gå på opdagelse vores online-katalog nedenfor.